Savonlinnan torin myyjät

Koivuahon Puutarha

Koivuahon Puutarha on perustettu 01.05.1974. Aktiivinen viljelytoiminta on loppunut 2020. Torikauppaa tehdään edelleen kaikkina arkipäivinä Uudesta vuodesta jouluun eli ympärivuoden, kesällä toriteltasta ja kylmällä kaudella lämpimästä myyntiautosta.  Myytävät tuotteet ovat kaikki aina suomalaisia, lukuun ottamatta joitain erikoisuuksia kukkamyynnissä, esim. äitienpäivän aikaan. Myyntimme on torilla auki ma – pe klo 7–15 ja lauantaisin klo 7 – 14. Sunnuntaisin ja arkipyhinä meillä ei ole myyntiä.

Myytävät tuotteet kesäkukista ja kesäkukka-amppeleista vihanneksiin, juureksiin, perunoihin, suomalaisiin omenoihin, sieniin, marjoihin, mehua ja hunajaakin on tarjolla ym.

Meidät löytää myös Facebookista ja Instagramista Koivuahonpuutarhan sivuna ja Toriheikin sivut nimellä.

www.koivuahonpuutarha.fi

Marjamarkkinointi Kauko Pesonen Oy

Mansikat ja muut marjat sekä sienet herkkusuiden pöytiin kesäkaudella.

www.marjamarkkinointi.fi

Markku Sihvonen

Unohda kalavaleet ja osta kunnon vieheet Markulta!

www.handmade.fi

Sirkka Makkonen

Sirkan Leipomon suolaiset ja makeat herkut torikojusta.

www.sirkanleipomo.fi

Sirpa Seppänen

Lämpöisät neuleet ja kuteet kaikkiin vuoden aikoihin Sirpalta.

seppanensirpa.blogspot.com

Väinölän Luomutila

Väinölän luomutila, reilut 20 vuotta toiminut luomualan yritys myy luomuyrttien ja -vihannesten taimia, sekä avomaalla kasvatettua leikko- ja kuivakukkaa. Lisäksi teemme käsitöitä luonnonmateriaaleista.

Keväällä ja kesällä myymme tuotteittamme Savonlinnan torilla ja lähikunnissa, syksyllä ja talvella voit törmätä meihin milloin missäkin päin suomea. Ajantasaisimmat tiedot löytyvät facebook-sivuiltamme: facebook.com/vainolanluomutila