Taikkarin bändit valloittavat Kauppatorin

Savonlinnan Taidelukio järjestää Kauppatorin kehittämishankeen kanssa yhteistyössä bändikonsertin Savonlinnan torilla keskiviikkona klo 18.00.

Savonlinnan Taidelukion musiikkilukiossa annetaan opetusta useassa yhteismusisointiaineessa. Esimerkiksi kuluvana lukuvuonna lukiossa on ollut opetuksessa 10 bändiä. Bändit kootaan lukuvuoden alussa ja opettaja ohjaa bändiä läpi koko vuoden. Opiskelu ja treenaus huipentuvat erilaisissa konserteissa, joista tunnetuin on KEVARI. Näiden ohjattujen bändien lisäksi opiskelijoilla on omiakin bändejä.

Lähestyvän kesän kunniaksi järjestetään keskiviikkona 1.6.2022 klo 18 alkaen Savonlinnan Kauppatorilla kaikille avoin bändi-ilta. Savonlinnan Taidelukion kuusi mahtavaa bändiä esiintyvät torilla ja musiikkia on luvassa noin 1,5 tunnin ajan.

”Olisi hienoa saada mahdollisimman suuri joukko savonlinnalaisia nuoria torille kuuntelemaan bändimusaa. Kaupungissamme ei ole liikaa nuorisolle suunnattuja tapahtumia, joten nyt olisi hyvä syy kipaista torille viettämään iloista kesäiltaa”, kannustaa Taidelukion rehtori Reima Härkönen.

Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi tapahtumaan. Bändikonserttiin on vapaa pääsy ja yleisölle on katetut istumapaikat.
Tapahtuma on osa Kauppatorin kehittämishankkeen tapahtumakokeiluja. Hankkeen rahoittajina toimivat Etelä-Savon maakuntaliitto, Sakke ry ja Savonlinnan kaupunki.

Lisätietoja:
Niina Härkönen, 050 3484484, Sakke ry
Reima Härkönen, 044 417 4550, Savonlinnan Taidelukio