Savonlinnan kesän elävä kohtaamispaikka: Tapahtumamatto

Savonlinnassa sijaitseva Torikeidas on saanut uuden, ainutlaatuisen vetonaulan – Tapahtumamaton! Tämä noin yhden parkkiruudun kokoinen tila on SAKKE ry:n tarjoama mahdollisuus kaikille esiintyjille, yrittäjille ja ideanikkareille. Tapahtumamatto tarjoaa puitteet monenlaisille aktiviteeteille ja tuo uutta elämää kaupungin kesään.

Oletko laulaja, soittaja, bändi, tanssija, runonlausuja, pantomiimiesiintyjä tai sirkustaiteilija? Nyt on sinun aikasi loistaa! Tapahtumamatto kutsuu kaikkia esittävän taiteen osaajia tuomaan oman taitonsa esille ja ilahduttamaan kaupunkilaisia sekä turisteja.

Eikä tässä vielä kaikki. Tapahtumamatto on myös täydellinen paikka yrittäjille. Haluatko pitää bingoa, myydä palveluja, korjata fillareita, pitää lapsiparkkia tai tarjota hierontoja? Tämä tila on juuri sinua varten. Tai ehkä haluat vuokrata tilan ystävien kanssa hengailuun ja nauttia kesäpäivästä yhdessä – sekin onnistuu mainiosti.

Tilan varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit varata Tapahtumamaton itsellesi joko aamuksi klo 10:00-15:00, illaksi klo 15:00-20:00 tai koko päiväksi. Puolen päivän hinta on vain 10 €, ja koko päivän vuokra on 20 €. Varaaminen tapahtuu kätevästi Vello-ajanvarausjärjestelmän kautta, joten voit suunnitella oman tapahtumasi vaivattomasti netissä. Tapahtumamatto on saatavilla 10.6. – 18.8.2024.

Tämä uusi kaupunkitila tarjoaa loistavan mahdollisuuden tuoda oma osaaminen ja ideat esille. Olitpa sitten kokenut esiintyjä tai vasta-alkaja, Tapahtumamatto tarjoaa matalan kynnyksen tilaisuuden tuoda iloa ja elämyksiä ympärillesi. Tule mukaan ja osallistu Savonlinnan kesään – Tapahtumamatto odottaa sinua!

Varaa tilasi jo tänään ja tule luomaan ikimuistoisia hetkiä Torikeitaalla. Savonlinnan kesä on nyt entistäkin elävämpi ja monipuolisempi, kiitos Tapahtumamaton. Nähdään Torikeitaalla!